Iroda

 

 

 

2113 Erdőkertes, Cseresznyefa sor 4.
mobil: 0620/315-6768
E-mail: info
@tisztaparti.hu

takarítás
irodaházak tisztítás takarító
takarítógép Iroda

Takarítógép
A takarítási feladatok elvégzéséhez társaságunk 4-5 MFt értékben korszerű eszköz- és gépállománnyal rendelkezik.

 
takarítógép takarítás
 

iroda takarítás A belső térburkolatok mosásához vizes felmosó-takarítógépeket, nagyteljesítményű vizes porszívókat használunk.
 
Mechanikus seprőgépek:
A gép alatt elhelyezett vízszintes tengelyű kefe forgása közben az előtte elhelyezett tartályba forgatja vissza, ezáltal nem csak a porolást szünteti meg (a por semmiképpen sem kerül vissza a környezetbe), hanem elősegíti a tökéletes munkavégzést.
 

 

irodaház takarítás Padlótisztító gépek nagytakarításhoz:
A különböző padlófelületek más és más "keménységűek" (szálvastagságú) kefék és pedek használhatóak a hatékony tisztítás érdekében.
A szennyvízfelszedő fej a vákuumképző turbina segítségével a padlózatot teljesen szárazra tisztítja.

A hagyományos felmosórongyos eljárással szemben az a legnagyobb előnye, ahol ezeket a tisztítógépeket használjuk, a piszokréteg egy munkafázisban eltávolítható és tiszta, száraz felületet hagy maga után. Az egytárcsás súrológépre erős súrolókefét (akár drótkefét is) vagy megfelelő finomságú pad-eket használunk.
A fekete igen durva, illetőleg az un. Hl-kefék még csiszolásra is alkalmasak.

 

 
padlótisztításpadlótisztítás 2padló tisztítás 3

 

felmosókocsi Napi tisztítás kézi eszközökkel:
Egy vagy kétvödrös felmosókocsival vagy eszköztartókkal szemétgyűjtésre alkalmas kiegészítőkkel ellátott szervízkocsikkal és különféle felmosóeszközökkel. Nagy területek napi felmosására általában a 40 cm-es, összecsukható, présben kinyomható felmosókészletet használjuk, mellyel 2-300 m2 takarítható fel óránként.

A területen lévő mellékhelységek, fürdők stb. tisztítása megegyezik az általános szaniter tisztítással, figyelembe véve azt, hogy a fal, a mosdó, a WC felületek napi tisztítását konzerválóanyag tartalmú vízkőképződést meggátolja.

 

 

kézi takarítás takarítószervízkocsi


takarítószer Takarításnál használt anyagok:
Cégünk csak környezetbarát, károsanyagokat nem tartalmazó lebomló tisztító szereket használ, a német Kiehl és Dreiturm cégek tisztítószereit használjuk.

A minőségi munka elsődleges tényezője a munkához szükséges tisztítószer minősége.

 
tisztítószertakarítószer 2
 
Bemutatkozunk l Cégfilozófia l Technológia l Minőségirányítás l Vagyonvédelem l Referenciák l Biztosítás