iroda 01

 

 

 

2113 Erdőkertes, Cseresznyefa sor 4.
mobil: 0620/315-6768
E-mail: info
@tisztaparti.hu

takarítás
gépi takarító ablaktisztítás
takarítás irodaház
 


Legfontosabb célunk, hogy Ügyfelünk takarítással kapcsolatos igényeinek és elvárásainak a legmagasabb színvonalon, a legkiválóbb minőségben és a legszélesebb körben tegyünk eleget.


takarítás Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnerünk válláról levegyünk minden, a takarítással kapcsolatos gondot, időt és energiát takarítva meg számára.

iroda takarítás Tiszta és színvonalas munkakörnyezet megteremtésével hozzájárulunk a dolgozók jó munkahelyi közérzetéhez, és hisszük, hogy ezáltal hatékony munkavégzésüket is elősegítjük.
Legjobb tudásunk és lehetőségeink szerint mindent megteszünk annak érdekében, hogy nem mindennapi terület sajátosságaiból adódó különös igényeiket is kiszolgáljuk.

nagyteljesítményű Számunkra az ügyfél a legfontosabb személy akár személyesen, akár más módon van jelen és minden eszközzel és tudásunkkal azon vagyunk, hogy szolgáltatásainkkal a lehető legelégedettebb legyen.


 

 

takarító Fontosnak tartjuk az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolatot, ami lehetővé teszi számunkra a kéréseikre való gyors reagálást, az igényeihez való gyors alkalmazkodást és a jó munkakapcsolat kialakítását.

takarító 2 Szívesen fogadjuk, sőt várjuk Ügyfeleink véleményét és javaslatait, hogy szolgáltatásainkat ezáltal is méginkább igényeikhez alakíthassuk, bővíthessük, vagy a körülményhez alkalmazkodva változtathassunk.

Ablaktisztítás Alapelvünk munkatársaink megbecsülése és ösztönzése, akik feladataik minőségi elvégzésével nap mint nap hozzájárulnak cégünk sikeréhez és róla való pozitív kép kialakításához, valamint annak fenntartásához.
Munkatársainkat mindennemű megkülönböztetés nélkül, kizárólag a feladat elvégzésére való alkalmasságuk alapján alkalmazzuk, azonban szigorúan megköveteljük a cégünk filozófiájához való alkalmazkodást és az annak szellemében való munkavégzést.

Iroda takarítás Minden általunk nyújtott szolgáltatásért és az általunk végzett munkák minőségért és színvonaláért teljes anyagi és erkölcsi felelőséget vállalunk.